Little Yogis Little Yogis

φόρμα επικοινωνίας

Ζωή Κεφερλή

6970 798679 - 211 1160249 info@littleyogis.gr
Little Yogis

Ζωή Κεφερλή

6970 798679 - 211 1160249 info@littleyogis.gr

Προτάσεις παραστάσεων για τους μήνες Σεπτέμβριο - Δεκέμβριο, για σχολεία, παιδικούς σταθμούς, παιδικά πάρτυ και events.

Μαγικά παραμύθια από τη λαϊκή μας παράδοση, με πρωτότυπη μουσική!

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε!

αφηγηματικές παραστάσεις Little Yogis

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ:

Χ. Φοιτήτρια Αρχαιολογίας

Πολύ εποικοδομητικό. Μου άρεσε που προσεγγίσαμε το θέμα της αφήγησης σε θεωρητικό, αλλά κυρίως και πρακτικό επίπεδο σύμφωνα με τις τεχνικές που αναφέρθηκαν. Ήταν πάρα πολύ ωραία εμπειρία.

Τατιάνα Κ. (ηθοποιός)

"Από τις πιο σημαντικές και όμορφες εμπειρίες της ζωής μου"

Ι.

"Μέσα σε αυτή την κατάσταση που ζούμε, μπορέσαμε και κάναμε κάτι τόσο όμορφο. Χάρηκα που στο παιχνίδι γνωριμίας, ευχαριστήσαμε τον εαυτό μας, πολύ σημαντικό στο να αποκτάς επίγνωση του τι έχεις καταφέρει στη ζωή σου."

Δ.

"Ένιωσα να ξετυλίγεται μπροστά μου ένα νέο δημιουργικό πεδίο, το οποίο μου επιτρέπει να αξιοποιήσω τη φαντασία μου, τη φωνή μου, τα συναισθήματα μου και τις διαφορετικές διαθέσεις μου."

Μ. Νηπιαγωγός

"Ήταν ένα ταξίδι μαγικό, χαλαρωτικό, απρόβλεπτο ..καθαρτικό!"

Φ.Βρεφονηπιοκόμος

"Ήταν ενδιαφέρον και εποικοδομητικό. Χρήσιμο για όσους θέλουμε να βελτιωθούμε στην αφήγηση."

Ε. Νηπιαγωγός

Το σεμινάριο νιώθω ότι μου έδωσε γνώσεις όχι μόνο θεωρητικές αλλά και πρακτικές. Το κλίμα ήταν ζεστό και ευχάριστο, δεν ένιωσα καθόλου άβολα και για αυτό ευθύνεται η Ελένη.

Σ. Εμψυχώτρια-Δασκάλα Δημιουργικής Απασχόλησης

"Ήταν πολύ ζεστά, μεταδοτικό, μας αφιέρωσαν πιο πολύ χρόνο. Δεν περίμενα να έχει τόσο την αίσθηση του βιωματικού. Ήταν ολοκληρωμένο."

Χαρά Χ. (λογοθεραπεύτρια)

" Πέρασα πολύ όμορφα, θα θυμάμαι για πάντα αυτό το εκπαιδευτικό. Δέθηκα με την ομάδα και νιώθω ευγνωμοσύνη που σας γνώρισα! Έμαθα τόσα πολλά, θα κρατήσω όλη τη θετική ενέργεια και την αγάπη σας. Σας ευχαριστώ για όλα! "

Δέσποινα Κ. (νηπιαγωγός)

"Μία ομάδα καταπληκτική, που στη διάρκεια των 6 μηνών έδεσε με τη βοήθεια, τη φροντίδα και την αγάπη γι' αυτό που κάνουν οι δασκάλες, σαν να είναι μία παρέα φίλων που γνωρίζονται, νοιάζονται και αγαπιούνται χρόνια."

Β.Λογοθεραπεύτρια

"Πέρασε πολύ γρήγορα και ευχάριστα ο χρόνος, η εμψυχώτρια ήταν πολύ υποστηρικτική και θετική μαζί μας."

Γωγώ Γ. (νηπιαγωγός)

"Ήταν μία εκπαίδευση ολοκληρωμένη! Θεωρώ ότι ο κάθε επαγγελματίας μπορεί να πάρει τα κομμάτια που του ταιριάζουν και να τα ενσωματώσει στη δουλειά και την προσωπικότητα του. Οι εκπαιδεύτριες ΑΣΤΕΡΙΑ, σας ευχαριστώ και σας αγαπώ!"

Ηλέκτρα Π. (παιδαγωγός)

"Ήταν ένα ταξίδι το οποίο φανέρωσε από την αρχή τις δυσκολίες του και χαίρομαι πολύ που κατάφερα να το ολοκληρώσω. Δεν θα ξεχάσω τα γέλια, το μοίρασμα και όλα αυτά τα όμορφα και ανεκτίμητα που ζήσαμε! Ευχαριστώ! "

Δήμητρα Τ. (εργοθεραπεύτρια)

"Πάρα πολύ καλή και βοηθητική εκπαίδευση! Νιώθω ευγνωμοσύνη που σας συνάντησα Μάρθα, Ζωή και όλο το group!"

E.

"... για μένα ήταν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις και την κατάσταση που βιώνουμε.. Είμαι όμως ευγνώμων που έγινε διαδικτυακά και μπόρεσα να είμαι μέρος αυτού του κύκλου!"

Α.Δασκάλα

"Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο σεμινάριο ανταποκρινόταν στις ανάγκες μου και τις προσδοκίες μου."

Δ. Εκπαιδευτικός

Ήταν ένα μια πολύ όμορφη εμπειρία για εμένα και σίγουρα μια πολύ χρήσιμη εμπειρία για την μετέπειτα πορεία μου!

E.Π. Ιδιωτική Υπάλληλος

"Σας ευχαριστώ πολύ, ήταν όλα υπέροχα, ένιωσα λίγο παιδί και ανακάλυψα πως μπορούμε να βρούμε την παιδικότητα στις μέρες μας και να βελτιώσουμε τη διάθεση και ίσως να ανακαλύψουμε ένα νέο ουσιαστικό κίνητρο."

X. Νηπιαγωγός

"Περισσότερο ενδιαφέρον απ' όσο θα μπορούσα να το φανταστώ!"

Ε.

"Ήταν μαγικό, μου άρεσε πολύ ο τρόπος επικοινωνίας και έκφρασης της Ελένης. Ήταν μια πολύ καλή ιδέα και οι πληροφορίες που μοιραστήκαμε είναι πολύ βοηθητικές!"

Ι. Θεατρολόγος

"Μεγάλη μου χαρά που σας βρήκα. Με έχετε βοηθήσει να βρω ένα ακόμη πράγμα που θα ήθελα να κάνω σαν Θεατρολόγος, ίσως πιο επαγγελματικά. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα τέτοια σεμινάρια! Καλή συνέχεια εύχομαι και με το καλό από κοντά!"

Κ.Ηθοποίος/Σκηνοθέτης/ Θεατροπαιδαγωγός

Το σεμινάριο ήταν ενδιαφέρον και οι ενότητες ξεχωριστές και ενδιαφέρουσες. Βοηθητικές και οργανωμένες πληροφορίες. Η Ελένη έχει πολύ ωραία ενέργεια και φαίνεται πως κουβαλάει μια βαλίτσα γνώσεις πάνω της.

Χ. Νηπιαγωγός

Εξαιρετικό!!Όλοι όσοι ασχολούνται με τα παιδιά, πρέπει να το παρακολουθήσουν!!!!!!!

Σ. Εμψυχώτρια

Το σεμινάριο ήταν διαδραστικό και επιμορφωτικό. Μου άρεσε πολύ το διαδραστικό κομμάτι,που φτιάξαμε μια ιστορία με μεταμορφώσεις όπως και τα παραμύθια που αφηγηθήκαμε .

Θανάσης Ν. (εργοθεραπευτής)

"Έμαθα πράγματα θεωρητικά, πρακτικά, αλλά και για εμένα! Όμορφη συνεργασία και επικοινωνία."

Ε. Θεατρολόγος

"Πολύ χρήσιμο και λόγω επαγγέλματος. Με άγγιξε και προσωπικά ωστόσο γιατί ηρέμησα, εκτέθηκα και πειραματίστηκα, έμαθα και κάτι σήμερα!"